CNC megmunkálás

Cégtörténet

Az Ironicon Kft 2015 elején került megalapításra, azzal a céllal, hogy tulajdonosának többéves hazai és külföldi gyártási tapasztalataira alapozva egy modern, dinamikusan fejlődő európai színvonalú és szemléletű megmunkáló üzemet építsen fel.

A gyártás beindítását követő mindössze fél éven belül a megrendelési állomány drasztikus növekedésére reagálva beüzemelésre került egy második CNC marógép. Az azóta eltelt időszakban hasonló fejlődési ütem figyelhető meg, a meglévő ügyfelek visszatérő rendeléseinek és a vevőkör folyamatos bővüléséhez igazodva a cég folyamatosan fejlődik, bővíti és modernizálja gépparkját, kiemelt figyelmet fordítva a mérőeszközökre és felszerelésekre, hiszen minőséget, megfelelő idő alatt, csak minőségi felszereléssel lehet készíteni.

2018 harmadik negyedévében már négy darab 3 tengelyes megmunkálóközpont és egy 6 tengelyes CNC hosszeszterga végzi a gyártást. Valamennyi gép CAM rendszerben vezérelhető, ezzel segítve a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést és a hibák többségének már gyártás előtti kiszűrését.

2018 decemberébe újabb fordulópont elé érkezett cégünk. Két megmunkálókozpontot vásároltunk. Így öt 3 tengelyes gépünk lett és megvettük első 5 tengelyes marógéünket ami szerszámgyártásra és grafit marásra egyaránt alkalmas.

Az Ironicon sikerének titka a pontosság és megbízhatóság. Fiatalos, lendületes cég mely komoly hangsúlyt fektet vevői igényeinek megismerésére és a rá bízott munkák precíz és vállalási időn belüli teljesítésére.

Munkák:

Az Ironicon fő profilja jelenleg kis és közepes szériagyártás, de munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek egyedi gyártás tekintetében is, valamint szerszámgyártás is a profilunk része.

A gyártott termékek többsége aluminium, különböző műanyagok, rozsdamentes és szerszámacélok.

Terveink:

A növekvő munkaerőhiányra reagálva az Ironicon a kapacitásnövekedés érdekében a géppark fejlesztését látja célravezető rövidtávú tervnek, miközben munkaadóként igyekszik hosszútávon is jól működő csapatot toborozni.

A folyamatos bővítés részeként és az élhetőbb munkakörnyezet megteremtésének jegyében aktív erőfeszítések folynak egy nagyobb, új, modern csarknokba való költözésre is.