Cégtörténet

Az Ironicon Kft-t 2015 elején alapította Végvári Dániel, azzal a céllal, hogy több mint 10 éves hazai és külföldi gyártási tapasztalataira alapozva egy modern, dinamikusan fejlődő, európai színvonalú és szemléletű CNC megmunkáló üzemet építsen fel.

Budapesten, csepeli üzemünkben a gyártás beindítását követő mindössze fél éven belül a megrendelési állomány drasztikus növekedésére reagálva beüzemelésre került egy második CNC marógép.

2018 végére már öt, többségében 3 tengelyes CNC megmunkáló központon zajlott a termelés. Marógépeink folyamatos modernizálásának köszönhetően 2022-re gépparkunk többségét 5 tengelyes CNC  megmunkáló központok alkották.

Az azóta eltelt időszakban hasonló fejlődési ütem figyelhető meg, a meglévő ügyfelek visszatérő rendeléseinek és a vevőkör folyamatos bővülésének köszönhetően. Ehhez igazodva a cég folyamatosan fejlődik, bővíti és modernizálja CNC gépparkját, kiemelt figyelmet fordítva a mérőeszközökre és felszerelésekre, hiszen minőséget, megfelelő idő alatt, csak minőségi felszereléssel lehet készíteni.

CNC megmunkálás - alkatrészgyártás
Ironicon Kft - CNC megmunkálás logó
CNC megmunkálás - szerszámgyártás

Az Ironicon sikerének titka a pontosság és megbízhatóság. Fiatalos, lendületes cég mely komoly hangsúlyt fektet vevői igényeinek megismerésére és a rá bízott munkák precíz és vállalási időn belüli teljesítésére.

Az Ironicon fő profilja technológiai alkatrészek kis és közepes szériagyártása CNC megmunkálás által, de munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek egyedi gyártás tekintetében is. Bonyolult geometriájú alkatrészeinket nagy precizitással alakítjuk ki, legyen szó CNC marásról, CNC esztergálásról vagy CNC forgácsolásról.  Szinten profilunk részét képezi a cink öntészetben és a műanyag fröccsöntésben használt öntőszerszámok tervezése és gyártása.

Elérhetőségeink

Cím

1211, Budapest, Déli u. 13

Vezetőség

Végvári Dániel - Tulajdonos

Telefon

+36 30 280 8988

Scroll to Top